top of page

SHËRBIMET

Bild1.jpg

Planifikimi

... së bashku me klientët tonë

Bild2.png

Engineering

... me Specialistët intern

Bild3.png

Përmbyllja...

... deri në nisje të Prodhimit 

SERVICES

RETH NESH

Ne jemi partneri i projektit tuaj nga specifikimi, zhvillimi, planifikimi, prodhimi, para-montimi, montimi, komisionimi, trajnimi dhe fillimi i prodhimit deri te monitorimi dhe optimizimi i prodhimit përmes servisimit dhe mirëmbajtjes.

Nga pikëpamja e zgjidhjes së përmbyllëse, ne implementojmë një gamë të gjerë opsionesh për partnerët tanë sistemet e parafabrikimit të materialit, zgjidhjet e logjistikës së materialit si dhe zgjidhjet për shtresëzimin e llakut dhe pluhurit.

Ne dallohemi përmes cilësisë dhe performancës së jashtëzakonshme të produktit. Me punonjësit tanë shumë të kualifikuar, njohuritë e tyre profesionale, përvojën e tyre shumëvjecare dhe mjetet më moderne të prodhimit, do të përmbushen të gjitha dëshirat e klientëve tanë.

 

LutKos Engineering i konsideron kërkesat e prodhimit dhe idetë e klientëve të saj si një sfidë dhe i optimizon ato me njohuritë të saj të gjera teknike. Rezultati pasqyrohet në zgjidhje specifike, profesionale dhe unike për klientin.

ABOUT

2019

Viti i themelimit

6

Projekte të përfunduara

54

Klient

PROJECTS

PROJEKTET

CLIENTS

KLIENTET

Industrija e avionëve / Udhëtimi hapsinor

Inxhinieri mekanike

Përpunim i metaleve

Industrija e automjeteve / Trafiku

Përpunimi i drurit / Mobilje

Industrija e ndërtimit

CONTACT

KONTAKTI

Kërkesat

Për cilendo kërkes, pytetje apo sugjerim ju lusim të na kontaktoni në: +383 (0) 43 940 045, ose plotësoni formën me poshtë

Zyra qëndrore

Rr. Petra Bojovica 

Llapnasellë, KS-10500 Graçanicë

Prishtinë

e-Mail: demaj@lutkos.com

Tel:      +383 (0) 43 940 045 /

           +386 (0) 18 281 553

Na kontaktoni

Falëmnderit për Mesazhin!

Mundësi punësimi

Inxhinierët mekanikë dhe studentët e specializuar në këtë fushë janë të mirëpritur të dërgojnë CV-në e tyre në demaj@lutkos.com

bottom of page